© www.strip4you.nl
Nieuws

Aug ‘17 Strip4you @ ERO EXPO Antwerpen

Jay en Jewel van STRIP4YOU hebben met hun duo en solo striptease shows Antwerpen op zijn kop gezet. In Ero Expo Antwerpen waren Jay en Jewel samen te bewonderen op het mainstage met hun originele duo striptease shows zoals 50 shades en Avatar. Naast de spectaculaire duo striptease shows van Jay en Jewel, waren beide artiesten van STRIP4YOU uiteraard ook nog te bewonderen op het mainstage en ladies and gentelmen corner met hun altijd fantastische solo striptease optredens. Samen met hun internationale collega’s was ERO EXPO 2017 te Antwerpen een echt succes.

Nov ‘18 Strip4you @ ERO EXPO Hasselt

Na een succesvolle weekend in 2017 ERO EXPO Antwerpen, zijn artiesten Jay en Jewel van STRIP4YOU wederom te bewonderen in België haar ERO EXPO nov 2018 te Hasselt. Ook in 2018 weten Jay en Jewel op het mainstage weer spectaculaire duo en solo striptease shows neer te zetten.

Record boekingen zomer 2019

In samenwerking met diverse evenementen bureaus hebben we in 2019 een record zomer aan boekingen ervaren. We zijn dankbaar dat we zoveel tevreden klanten hebben mogen voorzien van onze diensten. Ook in 2019 was er weer een toename in samenwerking met evenementen bureaus die bij ons de striptease shows doen boeken. In samenwerking met deze evenementen bureaus hebben we weer vele vrijgezellenfeesten mogen voorzien van een striptease show. We willen van dit platform dan ook graag gebruik maken om al onze klanten te bedanken voor hun vertrouwen in ons en de vele positieve respons die we hebben mogen ontvangen. Dit geeft ons weer veel energie om ook de komende jaren ons werk voort te zetten.
“Ik boek graag namens mijn evenementen bureau de striptease shows bij jullie omdat ik dan zeker weet dat ik een goede professionele show heb voor mijn klanten” Lotje
Home Over strip4you Diensten Tarieven Nieuws Galerie Contact
Wilt u bij STRIP4YOU boeken of meer info?  Vul dan snel ons contactformulier in. (eenvoudig en snel voor een optimale service)
CONTACT FORMULIER Nieuws