© www.strip4you.nl
Striptease Mannelijke - Stripteaseshow Vrouwelijke - Stripteaseshow Mannelijke - Erotisch diner Vrouwelijke - Erotisch diner

Striptease thema’s

Politie agent (populair en sexy) Zwerver (hilarisch en zeer geschikt in grote steden en bootstrips) Clown (hilarisch) Dr. Love (sexy) 50 shades (sexy en beetje SM met een knipoog) Bruidegom (sexy en zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten) Sinterklaas (hilarisch rond Sinterklaas periode) Kerstman (Populair in de maand December) Horor (Spooky en zeer geschikt bijvoorbeeld op Halloween) Voor foto’s om een indruk te krijgen van de diverse thema’s verwijzen we u graag door naar: de pagina Galerie op onze website. Staat je thema er niet bij? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven

Alle stripteaseshows zijn te boeken vanaf 170 euro incl BTW.* * Bij lange afstanden zijn we genoodzaakt reiskosten in rekening te brengen. Dit gaat altijd in goed overleg zodat u niet voor verassingen komt te staan. Betalingen worden contant voldaan bij de stripper op de avond zelf.
Home Over strip4you Diensten Tarieven Nieuws Galerie Contact
Wilt u bij STRIP4YOU boeken of meer info?  Vul dan snel ons contactformulier in. (eenvoudig en snel voor een optimale service)
CONTACT FORMULIER